Skip to content

Wadexcursie – Hollum

Datum:

Tijd:

Wadexcursie – Hollum

Wadexcursies met Natuurcentrum Ameland; dat is genieten, beleven en ontdekken. Wie op Ameland is, moet eigenlijk het Wad op. Een uniek en fascinerend natuurgebied dat niet voor niets de status UNESCO Werelderfgoed heeft.

Onder begeleiding van een ervaren Wad-gids ontdekt u alle wonderen die het Waddengebied herbergt. Bij het Wad bij Hollum krijg je een introductie tot de kwelder, schelpenbanken, zandplaten en een divers palet van schaaldieren. Voor een complete tocht door meerdere biotopen en het bezichtigen van een wrak is Wad Hollum zeer geschikt!

Tijdens alle Wad-tochten zijn laarzen of dichte schoenen verplicht.
Geen waterschoentjes, slippers, sandalen of ander open of stoffen schoeisel. Indien niet de juiste schoenen/laarzen worden gedragen kunt u niet deelnemen.

De reguliere Wadexcursies van Natuurcentrum Ameland  zijn in principe voor iedereen te doen. De duur is 1½ uur. Voor kleine kinderen voor wie de tocht te ver lopen is, wordt op reguliere dagen en tijden  een MINI-Wad excursie georganiseerd en voor wie net wat meer uitdaging zoekt, worden er Wad-zwerf tochten gehouden. Beide vindt u onder ‘Activiteiten” op deze site.

School- en jeugdgroepen
Groepen kunnen bovenstaande activiteit boeken met een eigen gids. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum (0519-542737).
School- en jeugdgroepen tot 18 jaar betalen € 137,50 per excursie met een maximaal aantal deelnemers van 30 personen inclusief begeleiding.

Kleinere groepen zoals families, vrienden of gezinnen kunnen ook een eigen privégids inhuren,  de prijs hiervoor bedraagt  € 95,00 per uur. Hiervoor kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

De startlocatie van de Wadexcursie Hollum is het einde van de Pietje Miedeweg te Hollum.

Meer weten? 0519-542737 of info@amelandermusea.nl 

Kijk onderaan de pagina voor de agenda van de wad excursie Hollum.

Complete agenda

2024
Volwassenen €8,50
Kinderen (5 t/m 12 jaar) €6,00

Schoolgroepen € 137,50 per groep (maximaal 30 personen inclusief begeleiding)

Overige groepen € 95,00 per uur

startlocatie

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

  Bekijk meer data

  Hide Date Lists

  Deel deze activiteit
  Toevoegen aan je kalender

  Recent Projects

  Back To Top