skip to Main Content

MINI-Wad

Datum:

Tijd:

MINI-Wad

Ook voor de kleintjes is het een unieke belevenis om te ontdekken wat er allemaal leeft en te zien is op het Wad. Daarom organiseert het natuurcentrum Ameland  speciaal voor kinderen tot 8 jaar en hun ouders een MINI-Wad. Samen met de Wad gids gaan we een stukje het Wad op. Niet te ver maar net ver genoeg om van alles te vinden met ons schepnetje en emmertje. Samen op zoek en kijken wat je in je netje of emmertje vangt. Kriebelende garnaaltjes, kleine visjes, een zeesterretje, er is van alles te vinden en je kunt het allemaal van dichtbij bewonderen tijdens de MINI-Wad-excursie.

De MINI-Wadexcursie is erop gericht dat kinderen zelf kunnen ontdekken en het wad kunnen beleven op een speelse en interactieve wijze. De excursie duurt een uur en is speciaal ontwikkelt voor de kleintjes. (Deelname kan alleen als de kinderen onder begeleiding zijn van een volwassene)

Eigen gids
Als groep(je) familie of gezin, kunt u voor bovenstaande activiteit een eigen gids inhuren. Datum en tijd word dan in overleg bepaald. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum Ameland (0519-542737). De maximale groepsgrootte is 25 personen en de kosten bedragen € 95,00 per uur.

Reserveren

Deelname aan het MINI-wad kost € 5,00 per persoon

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee.

startlocatie

Einde Reeweg Buren

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

  Bekijk meer data

  Hide Date Lists

  Deel deze activiteit
  Toevoegen aan je kalender

  Recent Projects

  Back To Top