Skip to content

Fietsexcursie Verborgen Bunkers

Datum:

Tijd:

Fietsexcursie Verborgen Bunkers

De fietsexcursie Verborgen Bunkers voert langs diverse bunkers op West-Ameland. Onder begeleiding van de deskundige gids ontdekt men de bijzondere WOII geschiedenis op Ameland. De excursie wordt gehouden op de fiets (eigen fiets meenemen) en start bij het Bunkermuseum dat vlak bij de Vuurtoren ligt.

Een prachtige fietstocht vol bijzondere verhalen, feiten en weetjes leidt u langs de “verborgen bunkers” die tijdens de tocht kunnen worden bezocht. Aansluitend kan het Bunkermuseum worden bezocht.

Ga mee met deze interactieve fietstocht die een belevenis en unieke ervaring is voor iedereen.

School- en jeugdgroepen
School- en jeugdgroepen (tot 18 jaar) kunnen bovenstaande activiteit boeken met een eigen gids. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum (0519-542737).
De kosten hiervoor bedragen € 100,00 per excursie met een maximaal aantal deelnemers van 30 personen inclusief begeleiding.

Eigen gids
Ook kan er een eigen gids worden geboekt als groep(je), familie of gezin op basis van beschikbaarheid. Hiervoor bedragen de kosten €95,00 per uur. De maximale groepsgrootte is 25 personen. Neem voor de mogelijkheden contact op met Natuurcentrum Ameland.

Kijk onderaan de pagina voor de agenda van de  fietsexcursie verborgen bunkers

Complete agenda
2024

Volwassenen € 9,50
Kinderen (5 t/m 12 jaar) 6,50

startlocatie

Bunkermuseum Hollum Ameland

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

  Bekijk meer data

  Hide Date Lists

  Deel deze activiteit
  Toevoegen aan je kalender

  Recent Projects

  Back To Top