skip to Main Content

ECO-safari paal 17

Datum:

Tijd:

ECO-safari paal 17

Vanaf het natuurcentrum gaan we met volledig elektrische buggy’s een tocht maken door diverse landschappen van het eiland. Vanuit Nes gaan we door het polderlandschap aan de zuidkant van Ameland, richting Buresteiger. Bovenop de dijk krijgt u van de gids uitleg over de Waddenzee en alles wat daarbij hoort. In de verte aan de overkant ligt Holwerd.

Na nog een stukje polder steken we over naar de noordkant van het eiland en komen al snel in het duinlandschap terecht. Aangekomen bij paal 17 parkeren we de buggy’s en gaan we een korte wandeling maken naar de top van de Bureblinkert; een van de hoogste duinen in de omgeving. We genieten van het prachtige uitzicht rondom, met uitzicht op Wadden- en Noordzee, kweldergebied en het meest oostelijke bos van Ameland. De gids vertelt en heeft antwoord op al u vragen.

Op de terugweg naar het Natuurcentrum gaan we door het recreatiegebied tussen Nes en Buren, en uiteindelijk via de Vleyen weer terug naar de basis. U heeft dan in anderhalf uur de meeste landschappen van Ameland doorkruist!

De ECO safari start bij het Natuurcentrum Ameland
Duur 1½ uur.
Maximaal aantal deelnemers is 7.

Let op!!
De uitleg tijdens ECO-safari op vrijdagmiddag om 14.00 uur is alleen in het Nederlands. 

Reserveren
De prijs is € 19,00 per persoon.

 

startlocatie

Nes-Ameland

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

  Bekijk meer data

  Hide Date Lists

  Deel deze activiteit
  Toevoegen aan je kalender

  Recent Projects

  Back To Top