Ga naar hoofdinhoud

Vissen met het kornet

Datum:

Tijd:

Vissen met het kornet

Krabbetjes, garnalen, platvisjes en nog veel meer. Dat is de vangst in het kornet tijdens de interactieve activiteit “Vissen met het kornet”.
Als groep trek je met een lang touw het net door het water vanaf het strand. Het is altijd weer spannend wat je met elkaar uit het water weet te vissen.
De “buit”  wordt op het strand in een bak gedaan en ter plekke geeft een deskundige gids uitleg over de vangst. Je mag de vangst (voorzichtig) zelf vasthouden en voelen. Weet jij hoe een garnaal op je blote hand voelt?

Een activiteit die geschikt is voor groepen van alle leeftijden en waarbij iedereen op zijn of haar eigen manier actief bezig kan zijn.

School- en jeugdgroepen
(School) groepen kunnen bovenstaande activiteit boeken met een eigen gids. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum via info@amelandermusea.nl of telefonisch via 0519-542737.
Jeugdgroepen tot 18 jaar betalen € 137,50 per excursie met een maximaal aantal deelnemers van 30 personen inclusief begeleiding.

Eigen gids inhuren
Wilt u als familie, gezin of vriendgroep met een eigen gids gaan vissen met het kornet, dan huurt u al een gids voor  € 95,00 per uur.
U kunt hiervoor contact opnemen met het Natuurcentrum Ameland via info@amelandermusea.nl of telefonisch via 0519-542737.

 

Reserveren

Volwassenen € 8,00 per persoon en kinderen (5 t/m 12 jaar) € 5,50 per persoon.

startlocatie

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

  Bekijk meer data

  Hide Date Lists

  Deel deze activiteit
  Toevoegen aan je kalender

  Recent Projects

  Back To Top