Überspringen zu Hauptinhalt

Wadexcursie – Hollum

Datum:

Tijd:

Wadexcursie – Hollum

Wad-tochten met het Natuurcentrum Ameland, dat is genieten, beleven en ontdekken. Wie op Ameland is moet eigenlijk het Wad op, een uniek en fascinerend natuurgebied, dat niet voor niets de status van Werelderfgoed heeft.

Onder begeleiding van een ervaren Wad-gids ontdekken we alle wonderen die het Waddengebied herbergt. De weidsheid en puurheid is indrukwekkend en overweldigend. Onderweg wordt uitleg gegeven wat er allemaal in de Waddenbodem te vinden is en worden de specifieke kenmerken en de bijzondere status van het gebied onder de aandacht gebracht.

Ga ook mee met één van de georganiseerde Waddentochten. Trek laarzen of oude dichte schoenen aan (verplicht, in verband met de scherpe oesters op het wad) en geniet van al het moois dat het Waddengebied herbergt.

De reguliere Wad-tochten van het Natuurcentrum Ameland  zijn in principe voor iedereen te doen, de duur is 1½ uur. Voor kleine kinderen voor wie de tocht te ver lopen is, worden op reguliere dagen en tijden  een MINI-wad  georganiseerd en  voor wie net wat meer uitdaging zoekt worden er  Wad-zwerf tochten gehouden. Beide vindt u onder DOEN op deze site.

School- en jeugdgroepen
Groepen kunnen bovenstaande activiteit boeken met een eigen gids. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum (0519-542737).
School- en jeugdgroepen tot 18 jaar betalen € 100,00 per excursie met een maximaal aantal deelnemers van 30 personen inclusief begeleiding.

Ook kleinere groepen zoals families, vrienden of gezinnen kunnen een eigen privégids inhuren,  de prijs hiervoor bedraagt  € 95,00 per uur. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum Ameland.

Meer weten? 0519-542737 of info@amelandermusea.nl

Reserveren

Volwassenen € 6,75 per persoon
Kinderen (5 t/m 12 jaar) € 4,50 per persoon

Schoolgroepen € 100,00 per groep (maximaal 30 personen inclusief begeleiding)

Overige groepen € 95,00 per uur

startlocatie

Einde Pietje Miedeweg Hollum

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

  Bekijk meer data

  Hide Date Lists

  Deel deze activiteit
  Toevoegen aan je kalender

  Recent Posts

  Recent Projects

  An den Anfang scrollen