Überspringen zu Hauptinhalt

Vissen met het kornet

Datum:

Tijd:

Vissen met het kornet

Krabbetjes, garnalen, platvisjes en nog veel meer. Dat is de vangst in het kornet tijdens de interactieve activiteit “Vissen met een kornet aan het strand”.
Samen trek je als groep met een lang touw het net door het water vanaf het strand. En dan is het altijd weer spannend wat je met elkaar uit het water weet te vissen.
Een activiteit die geschikt is voor groepen van alle leeftijden en waarbij iedereen op zijn of haar eigen manier actief bezig kan zijn.

En is het net eenmaal binnengehaald, dan is het afwachten,
Afwachten wat er allemaal tevoorschijn komt. En dit kan heel verschillend zijn, van garnalen tot kwallen en van platvisjes tot zeesterren, je weet het nooit.
De “buit”  wordt op het strand in een bak gedaan en ter plekke geeft een deskundige gids uitleg over de vangst. Van alles komt dan voorbij.  En je mag het (voorzichtig) zelf vasthouden en voelen. Weet jij hoe een garnaal op je blote hand voelt? Ontdek het tijdens deze enerverende activiteit op Ameland.

School- en jeugdgroepen
(School) groepen kunnen bovenstaande activiteit boeken met een eigen gids. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum (0519-542737).
Jeugdgroepen tot 18 jaar betalen € 100,00 per excursie met een maximaal aantal deelnemers van 30 personen inclusief begeleiding.

Eigen gids inhuren
Wilt u als familie, gezin of vriendgroep met een eigen gids gaan vissen met het kornet, dan huurt u al een gids voor  € 95,00 per uur.
U kunt hiervoor contact opnemen met het Natuurcentrum Ameland 0519-542737.

 

Reserveren

Volwassenen € 7,50 per persoon en kinderen (5 t/m 12 jaar) € 5,00 per persoon.

startlocatie

Paardengraf Hollum op het strand

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

  Bekijk meer data

  Hide Date Lists

  Deel deze activiteit
  Toevoegen aan je kalender

  Recent Posts

  Recent Projects

  An den Anfang scrollen