Ga naar hoofdinhoud

Blotevoeten pad Ameland

Blotevoeten pad Ameland

Een unieke belevenis voor iedereen.

Bij het Natuurcentrum Ameland is een uitdagend en spannend blote voeten pad te vinden. Hier ontdek je op blote voeten de diverse ondergronden die je op Ameland kunt vinden. Voel het zand, de schelpen, het bospad en het grind. Onderweg kom je allerlei leuke uitdagingen tegen.

Zo kom je onder andere een kleine bijen tentoonstelling tegen, kun je over palen lopen en nog veel meer. Het blote voeten pad is als individuele bezoeker te lopen, in combinatie met een bezoek aan het Natuurcentrum Ameland maar ook zonder een bezoek aan het Natuurcentrum is het blote voeten pad te lopen.

Als (school) groep kunt u het blote voeten pad bespreken in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan het Natuurcentrum of met een Waddenpracticum. Met deze activiteiten kunt u zelf een programma samenstellen in en rond het Natuurcentrum Ameland. Neem hiervoor contact op met het Natuurcentrum Ameland (0519-542737).

Uw schoenen kunt u in één van de schoenboxen in het natuurcentrum kwijt of meenemen in een speciaal rugzakje, dat u bij de balie kunt aanschaffen voor € 1,00.

Benieuwd hoe een tocht over het blote voeten pad in uw programma past en hoe u dit kunt combineren met andere activiteiten van de Amelander musea? Vraag naar de mogelijkheden.

Honden zijn bij het blote voeten pad niet toegestaan.

De entree voor het Blote voeten pad is € 3,50 per persoon

Het blote voeten pad boeken samen met een bezoek aan het Natuurcentrum? Ga dan naar de reserveringspagina van het Natuurcentrum en boek een combikaart.

Op dit moment zijn er geen activiteiten

Details

    Deel deze activiteit
    Toevoegen aan je kalender
    Back To Top