skip to Main Content

Blotevoetenpad

Een unieke belevenis voor iedereen.

Bij het Natuurcentrum Ameland is een uitdagend en spannend blote voeten pad te vinden. Hier ontdek je op blote voeten de diverse ondergronden die je op Ameland kunt vinden.  Voel het zand, de schelpen, het bospad en het grind. Onderweg kom je allerlei leuke uitdagingen tegen.

Zo kom je onder andere een kleine bijententoonstelling tegen, kun je over palen lopen en nog veel meer… Het blote voeten pad is als individuele bezoeker te lopen, in combinatie met een bezoek aan het Natuurcentrum Ameland maar ook zonder een bezoek aan het Natuurcentrum is het blote voeten pad te lopen.

Als (school) groep kunt u het blote voeten pad bespreken in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan het Natuurcentrum of met een Waddenpracticum. Met deze activiteiten kunt u zelf een programma samenstellen in en rond het Natuurcentrum Ameland.

Daarnaast is het blote voeten pad ook zeer geschikt voor een kinderfeestje of verjaardagsfeestje.

Uw schoenen kunt u in één van de schoenboxen in het natuurcentrum kwijt of meenemen in een speciaal rugzakje, dat u bij de balie kunt aanschaffen voor € 1,00

Benieuwd hoe een tocht over het blote voeten pad in uw programma past en hoe u dit kunt combineren met andere activiteiten van de Amelander musea? Vraag naar de mogelijkheden.

 

De entree voor het Blote voeten pad is € 1,50 per persoon

 

Back To Top
×Close search
Zoeken